Termeni si Conditii

Site și Operatorul Site-ului

Site-ul plafarium.ro este operat de catre SC Plafarium Distribution SRL, cu sediul în Iași, Strada Vasile Lupu, Nr. 78A, Bloc N2, Complex Newton jud. Iași, România, e-mail: plafarium@gmail.com

În acest document, prin termenul de „Site” se înțelege și se face referință la orice parte a Site-ului și/sau a conținutului acestuia.

Relația dvs. legală este cu entitatea SC Plafarium Distribution SRL care operează Site-ul pe care îl vizitați și/sau prin care încheiați o tranzacție online, dacă nu se specifică în mod expres altfel în altă parte.

Termenul „Plafarium” sau „noi” se referă la operatorul Site-ului pe care îl vizitați.

Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.plafarium.ro, implica acceptarea termenilor si conditiilor care vor fi detaliate in paragrafele urmatoare. plafarium.ro ofera serviciile care sunt subiectul termenilor si conditiilor de mai jos. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, care este intretinut si administrat de societatea SC Plafarium Distribution SRL – Romania, se recomanda citirea cu atentie a acestor termeni si conditii.

Plafarium isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari site-ului www.plafarium.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.
Site-ul plafarium.ro este gazduit de serverele societatii Romarg. plafarium.ro nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, up-grade-uri etc.

Comunicari electronice
Prin accesarea site-ului www.plafarium.ro, folosirea, vizitarea, cumpărarea de produse sau trimiterea de email-uri adresate plafarium.ro , comunicarea se realizează în sistem electronic, considerandu-se astfel că utilizatorul consimte primirea notificarilor de la plafarium.ro în modalitate electronică, incluzând si comunicări prin email sau prin anunțuri pe site doar în cazul abonării la serviciul Newsletter.

Drepturi de autor (copyright)
Întregul continut al site-ului Plafarium, incluzând, texte, imagini, butoane, programe,grafica web și oricare alte date, este proprietatea plafarium.ro și/sau furnizorilor săi si este protejat conform Legii drepturilor de autor și legilor privind dreptul de proprietate intelectuală și industrială.

Folosirea fara acordul scris a companiei SC Plafarium Distribution SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.
Toate programele folosite pe acest site sunt proprietatea plafarium.ro sau a furnizorilor sai de programe si sunt protejate de Legea drepturilor de autor.

Accesul la informatiile continute de site
Plafarium garanteaza utilizatorului acces limitat, în interes personal, pe acest site si nu ii conferă dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral website-ul, de a copia/vinde sau revinde, sau  chiar de a exploata site-ul in orice altă manieră pentru scopuri comerciale sau contrare intereselor www.plafarium.ro , fară acordul scris al firmei.

Datele personale și Securitatea informațiilor
Vezi politica noastră de confidentialitate (GDPR) la link-ul Politica de Confidentialitate Plafarium

Responsabilitați privind produsele
Plafarium nu garantează că descrierea produselor sau orice alt conținut al site-ului este lipsit de erori sau că este complet. www.plafarium.ro nu iși asumă responsabilitatea si nu poate fi facut responsabil pentru orice pagube apărute prin folosirea in orice fel a produselor achiziționate prin intermediul acestui site, produse pentru care plafarium.ro nu oferă nici o garantie, expresă sau implicită. plafarium.ro nu garantează si nici nu va putea fi considerată responsabila in cazul in care produsele achizitionate nu corespund scopului pentru care au fost achizitionate. plafarium.ro nu va putea fi facută responsabilă in cazul oricăror neconcordanțe sau lipsuri in ceea ce privește produsele, calitatea acestora sau orice alte aspecte privind aceste produse. Orice reclamație va fi adusa la cunoștința plafarium.ro in maximum 24 de ore de la recepționarea produselor, urmând ca aceasta să fie transmisă furnizorului produselor respective, spre solutionare.

Limitări ale responsabilității
Plafarium nu va fi facută responsabilă si nici nu garantează expres sau implicit, in nici un fel, pentru funcționarea site-ului, informațiile sau conținutul site-ului, materialele sau produsele de pe site.
plafarium.ro nu oferă nici un fel de garanție pentru produsele comercializate pe site și nu va fi facută responsabilă pentru orice pagube, de orice fel, incluzând, dar nu limitativ, orice daune directe, indirecte sau incidentale.

Drept aplicabil. Litigii
Prin folosirea (vizitarea sau cumpărarea produselor) site-ului, utilizatorul se declară de acord asupra faptului că legile române vor guverna Termenii și Condițiile de utilizare de mai sus și orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizator și plafarium.ro /furnizorii săi.În cazul unor eventuale conflicte între plafarium.ro și clientii săi, se va incerca mai întâi rezolvarea acestora pe cale amiabilă. Dacă rezolvarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, conflictul va fi solutionat în instantă, în conformitate cu legile române în vigoare.

Declinarea responsabilitatii
Continutul site-ului a fost alcătuit de către plafarium.ro folosind informațiile provenite de la fiecare producător sau colaborator în parte astfel încât plafarium.ro nu iși asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate pe site in scopul comercializării, acestea fiind corespunzătoare celor puse la dispozitia plafarium.ro de către furnizorii săi. De asemenea, imaginile care sunt prezentate pe site sunt cu titlu informativ, produsele efectiv livrate putand ușor diferi de acestea in ceea ce privește ambalajul, culoarea, aspectul etc. plafarium.ro nu garantează, de asemenea, nici disponibilitatea în stoc a produselor afisate. Valoarea maximă a obligațiilor plafarium.ro fată de orice client în cazul nelivrării sau al livrării necorespunzătoare a produselor cumpărate este valoarea sumelor încasate de Plafarium de la respectivul client.

În cazul în care prețurile sau alte detalii referitoare la produse au fost afișate gresit, inclusiv din cauza faptului că au fost introduse gresit în baza de date, plafarium.ro iși alocă dreptul de a anula livrarea respectivului produs și de a anunta clientul în cel mai scurt timp despre eroarea apărută, dacă livrarea nu s-a efectuat incă.

Politica de prețuri
Prețurile produselor sunt cele afișate pentru fiecare produs in parte. Plafarium iși rezervă dreptul de a modifica prețul produselor comercializate pe site-ul www.plafarium.ro fără anunțarea prealabilă a clienților/utilizatorilor săi. plafarium.ro va putea desfasura orice campanie promotională referitor la produsele afisate pe site, promotii ale căror condiții vor fi stabilite în intregime de către plafarium.ro . Toate preturile promotionale existente in acest moment pe siteul nostru www.plafarium.ro sunt valabile de la 01.01.2021 pana la data 31.12.2021 în limita stocului disponibil .

Dispoziții finale
Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasită nulă sau nevalidă, indiferent de cauză, această clauză nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odată cu cumpărarea si lansarea comenzii, clientul acceptă fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, politica de confidentialitate si politica cookies, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

Date de Contact
S.C. Plafarium Distribution S.R.L.
Adresa Sediu Social: Str Vasile Lupu 78A, Bloc N2, Complex Newton, Iasi, Romania
Cod Postal: 700350
Telefon: 0758 925 082

Sănătatea este darul cel mai frumos și mai bogat pe care natura îl oferă. Sănătatea nu este prețuită până când nu apare boala.

Thomas Fuller

Sănătate
X