Despre Noi

Istoric si evoluția firmei
Despre Noi
Ideea magazinului nostru naturist a luat nastere in anul 2012 in orasul Corby din Marea Britanie. Directorul firmei Plafarium, Alina Dima lucrand pentru o companie britanica renumita pentru produsele sale naturiste de cea mai inalta calitate, a vazut o diferenta enorma intre calitatea produselor din Europa de Vest si cea de Est.
“Ai grija de corpul tau pentru ca este singurul loc unde va trebui sa traiesti. Pune accent pe calitate si verifica intotdeauna sursa de provenienta a materie prime.”
De ce sa ne alegi pe noi?
Experienta la nivel European si transparenta, punem certificatele de calitate la vedere.

01

Certificare Organica si Bio

Toate produsele noastre in forma de pudra sunt organice si bio

02

Tripla verificare a materiei prime

Produsele noastre merg din UK in Franta pentru ultima verificare de metale grele si pesticide.

03

Grija fata de mediu

Produse naturale ambalate doar in materiale 100% reciclabile.

Despre Noi

04

Preturi de producator si discount

Oferim cele mai bune preturi din Romania penru calitatea oferita. Discount pentru pensionari si bolnavi.

05

Calitate Garantata

Toate produsele noastre naturale sunt de cea mai inalta calitate posibila.

06

Certificate ISO si GMP

Cele mai inalte standarde in productie la nivel mondial

Echipa noastră


Inca de mic copil mi-a placut să imbin utilul cu plăcutul. M-am alăturat echipei Plafarium cu dorința de a face o schimbare pe partea de Veganism in Romania, eu fiind vegan incă din 2008. Fiind pasionat de nutriție si design , am ales să îmi fructific ambele pasiuni.

Silviu Cozmiuc

Web Designer

Alina Dima

Fondator Plafarium

Pasionată de nutritie si sănătate, lucrând mai bine de 9 ani pentru firme cu profil naturist din Marea Britanie, am hotărât să aduc in România produse de top, certificate European și mondial, fabricate in cele mai mari fabrici din UK si Germania.


Dintotdeauna mi-a placut să ajut oamenii ori de cate ori este necesar. De aceea am făcut o carieră in domeniul serviciu clienti incă din anul 2001. Mă bucur sa te ajut si sunt aici pentru orice nelemurire.

Marcela Guriuc

Customer Support


Pasionat de servere si programare, lucrez zi de zi la softul echipei noastre Plafarium. Fitnesul, nutriția si suplimentația este o alta pasiune pe care o am inca de mic copil.

Alex Cantemir

Senior Web Developer


Primirea produselor din UK și Germania, descarcarea lor si amplasarea in sigurantă în depozitul nostru, nu este o problema pentru mine. La fel si incarcarea pachetelor la firma de curierat. este o plăcere pentru mine să te pot ajuta in procesul de livrare a pachetelor.

Serban Dragomir

Operatiuni Depozit


Produsele noastre sunt ambalate de către mine și colega de departament Anca. Ne bucurăm că putem fi de ajutor si facem acest lucru cu mare pasiune si atenție la detalii.

Carmen Cazuc

Ambalare in depozit


Responsabilă cu controlul de stoc și verificarea inainte de ambalare, am făcut o pasiune din gestionarea stocului pe calculator și mă bucur că pot ajuta compania să livreze clienților produse de calitate in tara noastră.

Anca Lohozneanu

Ambalare si verificare stoc

X